Fotoreizen: genieten, vastleggen en herbeleven

Vakkundige tips zorgen dat u perfect voorbereid op uw bestemming staat. De topfotograaf leert u te kijken als een vakman; ontdek de details en het mooiste licht. Het is een kunst en het is te leren. Uw persoonlijke fotoboek; ons kado aan u, maakt uw ervaring onvergetelijk.
Dankzij lessen nabewerken op locatie en persoonlijke aandacht worden uw foto’s juweeltjes en u zult nooit meer op dezelfde manier door de lens kijken!

Kleine teams, persoonlijke aandacht, passie en alleen topfotografen: beleef de reis van uw leven en verbeter uw foto’s voor altijd.

Uw vrienden en familie: geen moment (te) verliezen!

Feestje? Wij zijn er graag bij! Een professioneel fotoboek is niet alleen voor huwelijksreizen: vergeet die reis met uw beste
vrienden nooit meer! Die laatste familiereis voordat uw kinderen gingen studeren of een heel speciale verjaardag? Wat dacht u van
een reis, ontworpen voor uw club, aangepast aan uw persoonlijke wensen en hobbies? Een reunie van oude vrienden inclusief fotoboek?
Een prachtige fotoshoot van uw reis maakt hem onvergetelijk.

Deel alles en vergeet geen moment! Heerlijk nagenieten van die speciale momenten:iedere pagina geeft een glimlach terug.

De origineelste kerstbonus: incentives wereldwijd

De meest originele kerstbonus voor uw bedrijf en uw beste investering in de toekomst: incentives, teambuilding op de mooiste
locaties, met zorg vastgelegd door ons creatieve team op locatie.
Inclusief een vakkundige reisreportage met vakprint fotoboek van uw zakenreis: Een persoonlijk relatiegeschenk en een blijvende
herinnering voor u en uw personeel; plus een uitstekend marketingtool voor uw bedrijf. Uitstekend inzetbaar voor social media; dus verzorgen wij eveneens een virtueel fotoboek. Ook dit verzorgen wij als extra service.

Maatwerk zakenreizen inclusief fotograaf of een fotoworkshop van topfotografen op de mooiste locaties. Kies voor de beste kwaliteit!

Verbeter uw fotografie tijdens unieke fotoreizen

Wij gebruiken alleen topkwaliteit fotoboeken; het beste drukwerk, desgewenst ingebonden in leer of met fotocover. Geschoten door topfotografen. Tijdens een workshop fotografie staan enkele van uw mooiste foto’s er ook in; plus die van uw vrienden en uw beroemde docent. Ook dit kado is maatwerk!

Tijdens uw reis legt onze fotograaf op locatie al die mooie momenten vast; van een koperen zonsondergang op een rijstveld tot de dromerige pastelkleuren van een stadje, dat laatste avondlicht en die speciale avond met uw vrienden. U zult altijd weten waar het was, de kleuren, de mensen……om met veel plezier te herbeleven.